Kirjoittaja Aihe: OpenOffice.org 2.0.4 for SLED 10: mistä suomenkielinen versio  (Luettu 4102 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jat58

  • Vieras
Ensi kokemus kaupallisen version asennuksesta oli hämmentävä: no problems - asennus tunnisti Fujitsu-Siemens Amilo Pro 3205:n laitteiston ongelmitta.

Mutta yksi asia kaivelee: kun on valinnut asennuskieleksi suomen, niin asennus asentaakin US English -version OpenOfficesta. Yritin etsiä kielipakettia ohjelmien asennuksesta, mutta en onnistunut löytämään - etsin ilmeisesti väärillä avainsanoilla. Novellin tukisaittia ei kyllä vielä voi kovin asiakasystävälliseksi sanoa. >:(

Nyt vielä kiroilen :-\ löytääkseni jostain ohjeen suomenkielisen OpenOfficen asentamiseksi. OPEN SUSE:n puolella ei tällaista ongelmaa ollut. 8)

Kun edellä kuvattu ongelma ratkeaa (johtuu käyttäjän kokemattomuudesta), niin ei voi muuta kuin onnitella Novellia hienosta asennuspaketista! :)
« Viimeksi muokattu: 17.03.2007 - klo:16:35 kirjoittanut jat58 »

guest59

  • Vieras
Vs: OpenOffice.org 2.0.4 for SLED 10: mistä suomenkielinen versio
« Vastaus #1 : 16.03.2007 - klo:09:51 »
Puuttuuko se OpenOfficen suomenkieli tosiaankin asennus levyltä?
yast-ohjelmistohallinta.....

jat58

  • Vieras
Vs: OpenOffice.org 2.0.4 for SLED 10: mistä suomenkielinen versio
« Vastaus #2 : 16.03.2007 - klo:18:18 »
Puuttuuko se OpenOfficen suomenkieli tosiaankin asennus levyltä?
yast-ohjelmistohallinta.....

Näyttää puuttuvan, mutta asensin softan lataamastani elektronisesta jakeluversiosta. Olen nyt virallisesti rekisteröitynyt Novellin tietokantaan ja saanutkin lukuisia päivityksiä automaattisen päivityspalvelun kautta (toimii hienosti). Olen saamassa Multilingual -asennusDVD:n, mutta en ole varma, onko siinä suomenkielinen versio OpenOfficesta. :-\

Jatkoa: tarkistin lataamani DVD-asennusmedian sisällön ja lopputulos oli se, että DVD:llä ei ole suomenkielelle lokalisoitua OpenOfficea. Samaa näyttää myös Yastin ohjelmistoasennus (ks. liitetiedosto): monille tunnetuille kielille on tuki, mutta ei suomenkielelle. Jos joku tätä palstaa lukeva tietää vastauksen tähän mysteeriin (esim. Olli), niin mielelläni kuulisin asiasta. Kiitos! ::)
« Viimeksi muokattu: 17.03.2007 - klo:16:37 kirjoittanut jat58 »