Kirjoittaja Aihe: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT  (Luettu 8143 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

node

  • Vieras
suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« : 31.08.2007 - klo:17:10 »
Eli suse 10.2 on asennettuna ja Leadtek winfast PX 7200 GS TDH on näytönohjain..
http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=347

Asensin ajurit (paketit x11-video-nvidiaG01 ja nvidia-gfxG01-kmp-default) tällä ohjeella http://opensuse.fi/NVIDIA_ajurit

Ja ongelma on se että en saa kuvaa tv-outista? Näytönohjaimessa on SVIDEO liitin..

Olen kokeillut johdolla jossa on komposiitti liitäntä eli laitoin RCA johdon tv:n ja koneen välille..
sekä olen kokeillut SVIDEO johtoa..

Scart adapterissa on komposiitti ja Svideo liitin mutta kummallakaan ei edes yritä?

Olen kokeillut laittaa asetuksia näin:

----------------
su
salasana:*****

nvidia-settings

---------------

Avautuu graafinen hallinta josta olen yrittänyt kaikin tavoin säätää että kuvaa alkaisi näkyä!
Ubuntun sain pimenemään monta kertaa tätä yrittäessäni.

nvtv:tä olen kokeillut myös, mutta sanoo että näytönohjain ei ole tuettu??

Onko mitään mahdollisuutta saada kuvaa ulos vai ei??

Prakka

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #1 : 31.08.2007 - klo:17:13 »
Luulen että ei uusimmissa ajureissa (kai??) toimi vielä, sen verta tuore kortti kyseessä.

Poissa jmp

  • openSUSE Member
  • *
  • Viestejä: 4553
  • Sukupuoli: Mies
    • openSUSEa suomeksi
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #2 : 31.08.2007 - klo:17:20 »
Ja ongelma on se että en saa kuvaa tv-outista? Näytönohjaimessa on SVIDEO liitin..

Mitä xorg.conf sanoo kohdassa Section "Device"?
Ja muistakaa pitää hauskaa ;)

openSUSE Tumbleweed (x86_64)

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #3 : 03.09.2007 - klo:08:36 »
Näinpä se sanoo..

Koodia: [Valitse]
Section "Device"
    Identifier     "Videocard0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 7300 SE/7200 GS"
    BusID          "PCI:2:0:0"
    Screen          0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Videocard1"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 7300 SE/7200 GS"
    BusID          "PCI:2:0:0"
    Screen          1
EndSection

Poissa arijoutsi

  • Käännösryhmä
  • *
  • Viestejä: 2062
  • Sukupuoli: Mies
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #4 : 03.09.2007 - klo:09:45 »
Onks sulla kaks näytönohjainta.
HP Elite book, openSUSE Leap 15.2
Mac mini Catalina.
Puhelin, iPhone SE.

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #5 : 03.09.2007 - klo:10:21 »
Yksi näytönohjain on vain..

En ole muokannut xorg.conf tiedostoa käsin eli tuollainen se on ihan asennuksesta lähtien ollut..
Ainoastaan olen nvidian graafisella säädöllä yrittänyt saada kuvan telkkariin..

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #6 : 03.09.2007 - klo:10:34 »
Tässä koko xorg.conffin sisältö:

Koodia: [Valitse]
# nvidia-settings: X configuration file generated by nvidia-settings
# nvidia-settings:  version 1.0  (buildmeister@builder3)  Sat May 26 01:05:11 PDT 2007

# /.../
# SaX generated X11 config file
# Created on: 2007-08-31T17:16:07+0300.
#
# Version: 8.1
# Contact: Marcus Schaefer <sax@suse.de>, 2005
# Contact: SaX-User list <https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/sax-users>
#
# Automatically generated by [ISaX] (8.1)
# PLEASE DO NOT EDIT THIS FILE!
#

Section "ServerLayout"
    Identifier     "Layout[all]"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    Screen      1  "Screen1" RightOf "Screen0"
    InputDevice    "Keyboard[0]" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse[1]" "CorePointer"
    Option         "Clone" "off"
    Option         "Xinerama" "off"
EndSection

Section "Files"
    InputDevices      "/dev/gpmdata"
    InputDevices      "/dev/input/mice"
    FontPath        "/usr/share/fonts/misc:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/local"
    FontPath        "/usr/share/fonts/75dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/100dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/Type1"
    FontPath        "/usr/share/fonts/URW"
    FontPath        "/usr/share/fonts/Speedo"
    FontPath        "/usr/share/fonts/PEX"
    FontPath        "/usr/share/fonts/cyrillic"
    FontPath        "/usr/share/fonts/latin2/misc:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/latin2/75dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/latin2/100dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/latin2/Type1"
    FontPath        "/usr/share/fonts/latin7/75dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/baekmuk:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/japanese:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/kwintv"
    FontPath        "/usr/share/fonts/truetype"
    FontPath        "/usr/share/fonts/uni:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/CID"
    FontPath        "/usr/share/fonts/ucs/misc:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/ucs/75dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/ucs/100dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/hellas/misc:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/hellas/75dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/hellas/100dpi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/hellas/Type1"
    FontPath        "/usr/share/fonts/misc/sgi:unscaled"
    FontPath        "/usr/share/fonts/xtest"
    FontPath        "/opt/kde3/share/fonts"
    FontPath        "unix/:7100"
EndSection

Section "Module"
    Load           "freetype"
    Load           "type1"
    Load           "dbe"
    Load           "glx"
    Load           "extmod"
    Load           "v4l"
EndSection

Section "ServerFlags"
    Option         "AllowMouseOpenFail" "on"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier     "Keyboard[0]"
    Driver         "kbd"
    Option         "Protocol" "Standard"
    Option         "XkbLayout" "fi"
    Option         "XkbModel" "pc102"
    Option         "XkbRules" "xfree86"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier     "Mouse[1]"
    Driver         "mouse"
    Option         "Buttons" "5"
    Option         "Device" "/dev/input/mice"
    Option         "Name" "USB Mouse"
    Option         "Protocol" "explorerps/2"
    Option         "Vendor" "Sysp"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection

Section "Modes"
    Identifier         "Modes[0]"
    ModeLine     "1280x1024" 107.0 1280 1360 1496 1712 1024 1025 1028 1059
    ModeLine     "1280x1024" 87.8 1280 1328 1360 1440 1024 1027 1034 1053 +hsync -vsync
    ModeLine     "1280x960" 107.3 1280 1360 1496 1712 960 961 964 995
    ModeLine     "1280x960" 88.2 1280 1328 1360 1440 960 963 967 989 +hsync -vsync
    ModeLine     "1280x800" 107.2 1280 1360 1496 1712 800 801 804 835
    ModeLine     "1280x800" 98.9 1280 1352 1488 1696 800 801 804 833
    ModeLine     "1280x800" 91.6 1280 1352 1488 1696 800 801 804 831
    ModeLine     "1280x800" 88.2 1280 1328 1360 1440 800 803 809 829 +hsync -vsync
    ModeLine     "1280x800" 83.5 1280 1344 1480 1680 800 801 804 828
    ModeLine     "1152x864" 106.5 1152 1224 1352 1552 864 865 868 903
    ModeLine     "1152x864" 97.7 1152 1224 1344 1536 864 865 868 900
    ModeLine     "1152x864" 90.0 1152 1224 1344 1536 864 865 868 897
    ModeLine     "1152x864" 88.0 1152 1200 1232 1312 864 867 871 895 +hsync -vsync
    ModeLine     "1152x864" 81.6 1152 1216 1336 1520 864 865 868 895
    ModeLine     "1280x768" 104.5 1280 1360 1496 1712 768 769 772 803
    ModeLine     "1280x768" 95.9 1280 1352 1488 1696 768 769 772 800
    ModeLine     "1280x768" 88.4 1280 1352 1488 1696 768 769 772 798
    ModeLine     "1280x768" 85.8 1280 1328 1360 1440 768 771 778 796 +hsync -vsync
    ModeLine     "1280x768" 80.1 1280 1344 1480 1680 768 769 772 795
    ModeLine     "1024x768" 83.0 1024 1080 1192 1360 768 769 772 803
    ModeLine     "1024x768" 76.9 1024 1080 1192 1360 768 769 772 800
    ModeLine     "1024x768" 70.5 1024 1072 1104 1184 768 771 775 796 +hsync -vsync
    ModeLine     "1024x768" 70.1 1024 1080 1184 1344 768 769 772 798
    ModeLine     "1024x768" 64.1 1024 1080 1184 1344 768 769 772 795
    ModeLine     "1280x600" 80.1 1280 1344 1480 1680 600 601 604 627
    ModeLine     "1280x600" 73.5 1280 1336 1472 1664 600 601 604 625
    ModeLine     "1280x600" 67.1 1280 1336 1464 1648 600 601 604 623
    ModeLine     "1280x600" 67.0 1280 1328 1360 1440 600 603 613 622 +hsync -vsync
    ModeLine     "1280x600" 61.5 1280 1336 1464 1648 600 601 604 622
    ModeLine     "1024x600" 64.0 1024 1080 1184 1344 600 601 604 627
    ModeLine     "1024x600" 58.6 1024 1072 1176 1328 600 601 604 625
    ModeLine     "1024x600" 55.0 1024 1072 1104 1184 600 603 613 622 +hsync -vsync
    ModeLine     "1024x600" 54.0 1024 1072 1176 1328 600 601 604 623
    ModeLine     "1024x600" 49.0 1024 1064 1168 1312 600 601 604 622
    ModeLine     "800x600" 50.3 800 840 928 1056 600 601 604 627
    ModeLine     "800x600" 45.9 800 840 920 1040 600 601 604 625
    ModeLine     "800x600" 44.8 800 848 880 960 600 603 607 622 +hsync -vsync
    ModeLine     "800x600" 42.3 800 840 920 1040 600 601 604 623
    ModeLine     "800x600" 38.2 800 832 912 1024 600 601 604 622
    ModeLine     "768x576" 46.1 768 808 888 1008 576 577 580 602
    ModeLine     "768x576" 42.1 768 800 880 992 576 577 580 600
    ModeLine     "768x576" 41.5 768 816 848 928 576 579 583 597 +hsync -vsync
    ModeLine     "768x576" 38.8 768 800 880 992 576 577 580 599
    ModeLine     "768x576" 35.0 768 792 872 976 576 577 580 597
    ModeLine     "640x480" 31.1 640 664 728 816 480 481 484 502
    ModeLine     "640x480" 29.8 640 688 720 800 480 483 487 498 +hsync -vsync
    ModeLine     "640x480" 28.8 640 664 728 816 480 481 484 500
    ModeLine     "640x480" 26.6 640 664 728 816 480 481 484 499
    ModeLine     "640x480" 23.9 640 656 720 800 480 481 484 497
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor[0]"
    VendorName     "BNQ"
    ModelName      "BENQ FP75G"
    UseModes       "Modes[0]"
    DisplaySize     338    270
    HorizSync       29.0 - 82.0
    VertRefresh     43.0 - 76.0
    Option         "DPMS"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "BenQ FP75G"
    HorizSync       30.0 - 82.0
    VertRefresh     56.0 - 76.0
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor1"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "TV-0"
    HorizSync       28.0 - 33.0
    VertRefresh     43.0 - 72.0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device[0]"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVidia"
    BoardName      "GeForce 7300 SE"
    Option         "usevnc" "no"
    BusID          "2:0:0"
    Screen          0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Videocard0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 7300 SE/7200 GS"
    BusID          "PCI:2:0:0"
    Screen          0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Videocard1"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 7300 SE/7200 GS"
    BusID          "PCI:2:0:0"
    Screen          1
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen[0]"
    Device         "Device[0]"
    Monitor        "Monitor[0]"
    DefaultDepth    24
    SubSection     "Display"
        Depth       15
        Modes      "1280x1024" "1280x960" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480"
    EndSubSection
    SubSection     "Display"
        Depth       16
        Modes      "1280x1024" "1280x960" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480"
    EndSubSection
    SubSection     "Display"
        Depth       24
        Modes      "1280x1024" "1280x960" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480"
    EndSubSection
    SubSection     "Display"
        Depth       8
        Modes      "1280x1024" "1280x960" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480"
    EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Videocard0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    16
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "CRT: 1280x1024_75 +0+0; CRT: 1280x1024 +0+0; CRT: 1152x864 +0+0; CRT: 1024x768 +0+0; CRT: 800x600 +0+0"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen1"
    Device         "Videocard1"
    Monitor        "Monitor1"
    DefaultDepth    8
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "TV: 320x200 +0+0; TV: 320x240 +0+0; TV: 400x300 +0+0; TV: 640x480 +0+0"
EndSection


guest141

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #7 : 03.09.2007 - klo:10:38 »
Lainaus
Koodia:
Section "Device"
    Identifier     "Videocard0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 7300 SE/7200 GS"
    BusID          "PCI:2:0:0"
    Screen          0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Videocard1"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 7300 SE/7200 GS"
    BusID          "PCI:2:0:0"
    Screen          1
EndSection

Elikkäs se mikä kortti on kyseessä ja mite linux tunnistaa sen on tässäkin tapauksessa varmaan kyseessä, jos ei video-liitäntä toimi(täysin sata varma en ole), sillä itsellänikin kun oli x1050-näyttis lainassa niin suse tunnisti sen x550:ksi vaikka muuten toimikin moitteetta näin offtopic, ja vaikka itse ei ole tullut kokeiltua videoliitintä linux puolella niin jos sax2:sta käyttämällä ei saa toista näyttöä näkymään niin sitten kyllä mättää jo kortin tunnistuksen/ajurien suhteen, ja oletkos muuten koettanut noita värejä nostaa 24-bittisiksi?
Jos tämä yhtään auttaisi :)

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #8 : 03.09.2007 - klo:14:13 »
Eipä auta mikään ei..

Mutta testailin tässä toisen koneeni tv-outtia ja siinnä tulee kuva käynnistysvaiheessa telkkariin..

tällä toisella ohjaimella kuvaa ei tule edes siinnä vaiheessa?

ja vaikka tässä on HDTV-OUT niin eikös se toimi aivan samalla tavalla kuin normaalikin TV-OUT?

EDIT:

Testasin niin että pelkkä telkkari oli kiinni ja pientä edistystä tapahtui.. jotakin kuvaa ruudulla näkyi
mutta ei siitä mitään selvää saanut? mutta kuitenkin yritti näkyä..

kun näyttö on kiinni ei edes tätä häiriötä näy telkkarista?

Eikö kortti ole yhteensopiva telkkarini kanssa (philipsin 21" putki) vai olisikkohan kortti viallinen?

« Viimeksi muokattu: 03.09.2007 - klo:14:35 kirjoittanut node »

guest141

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #9 : 03.09.2007 - klo:15:05 »
En kyllä ihan uskoisi että kortti viallinen on kun kerta se jotain "yrittää" näyttää telkkarissa,(satavarma tosin en ole) ja kyllä HDTV-ulostulosta voi tavan telkkariinkin saada kuvan näkymään,(tv:n ehdoilla tosin). Tietokone kun antaa signaalin siinä muodossa että analoginen telkkari sen ymmärtää, ellei sitä ole laitettu pois päältä" .

Voisi itsekkin testata omasta HD 2600 XT kortista tuon hdtv-ulos tulon miten toimii tavan teeveessä, näin varmistukseksi.

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #10 : 03.09.2007 - klo:15:24 »
No nyt sain kuvan lopulta näkyviin.. Windowsin puolella kylläkin :(

mutta eipä mitään.. kuva on aivan laittoman huono ja suttuinen eikä säätämällä parane..
Täytyy vielä eri eri kaapelia kokeilla..

EDIT:

Kaapelin vaihtokaan ei auta.. kuva on tumma ja hieman suttuinen..
säädöt ei riitä korjaamaan kuvan laatua..

Kuva näkyy melkein susessakin.. väpättää vaan ruutu jatkuvaan..
« Viimeksi muokattu: 03.09.2007 - klo:16:37 kirjoittanut node »

guest141

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #11 : 03.09.2007 - klo:16:38 »
Juu, itsekkin kokeilin omalla kortilla,(HD 2600 XT).
Ja windowsissa ja susessa toimi hyvin, vaikka suse tunnistaakin tämän kortin vesa framebuffer korttina,mutta kuva oli kuitenkin molemmissa käyttiksissä yhtä hyvä :)

Ja tuo kyllä alkaa kuulostaa hieman kummalta, kun vaikka ei olisikaan 3d-kihdytys käytössä niin pitäisi kuvan kuitenkin hyvn telkusta:kin näkyä
 :/

Omalla kokoonpanolla kun suse näytti heti käynnistyksen yhteydessä kuvaa telkussakin, ja hei onkos tv:ssäsi enempi kuin vain yksi scart/video s-liitin kohta? 

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #12 : 03.09.2007 - klo:16:55 »
Televisiossa on kaksi scart liitäntää.. olen kokeillut molemmilla ja sekä koposiitti ja svideo johdolla..

Eli windowsissa näkyy molemmilla mutta kuva on tumma ja epäselvä sekä alkaa "vipattaa" ruudulla kun koneen sammuttaa ja käynnistää tai muuttaa hiemankin asetuksia..

Susen puolella kuva "juoksee" jatkuvasti.. eli kyllä sielltä yrittää kovasti näkyä..

Jos vain voisin todeta että kortissa on vika niin uusi tulisi vaikka huomiseksi... mutta täytyy olla todella varma että se olisi rikki..

EDIT:

Nyt kuva näkyy Susellakin!!

Täytyi lisätä seuraava kohta:

Option          "TVStandard" "PAL-G"

Section "Device" kohtaan..

Kuvan laatu on yhtä surkea kuin Windowsissa.. :(
ei tällä edes elokuvaa katso..
« Viimeksi muokattu: 03.09.2007 - klo:17:50 kirjoittanut node »

Prakka

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #13 : 03.09.2007 - klo:22:15 »
Kuvan laatu on yhtä surkea kuin Windowsissa.. :(
ei tällä edes elokuvaa katso..
Silloin vika on piuhassa tai kortin ulostulossa.

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #14 : 04.09.2007 - klo:07:42 »
Piuhat on kunnossa kun toisella kortilla kokeilin.. kuva oli normaali ja valoisa..
mutta tällä kortilla kuva on aivan liian tumma ja ei se tunnu millään parantuvan?

Kun katsoo elokuvaa jossa on hieman tummasävyiset värit ei kuvasta saa mitään selvää..
muuten kyllä laatu riittäisi mutta värit on aivan päin hel*****ä

Liekkö kortin ominaisuus vai vika?

Poissa harmie

  • Valvoja
  • *
  • Viestejä: 2779
  • Sukupuoli: Mies
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #15 : 04.09.2007 - klo:09:37 »
Piuhat on kunnossa kun toisella kortilla kokeilin.. kuva oli normaali ja valoisa..
mutta tällä kortilla kuva on aivan liian tumma ja ei se tunnu millään parantuvan?

Kun katsoo elokuvaa jossa on hieman tummasävyiset värit ei kuvasta saa mitään selvää..
muuten kyllä laatu riittäisi mutta värit on aivan päin hel*****ä

Liekkö kortin ominaisuus vai vika?

No jos kerta toisella kortilla toimii niin palauta "viallinen/huono" kortti ja ota tilalle se minkä tiedät toimivan. Turhaa tapella sen kanssa jos se ei tunnu toimivan.

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #16 : 05.09.2007 - klo:13:04 »
No niin.. nyt on uusi kortti kehissä (Asus en7300GT silent) ja johan näkyy kuva :)
kuvan laatukin on huippu edelliseen korttiin :P

Kuinkahan saisin elokuvan näkymään:

-molemmissa ruuduissa (nyt ongelmana on clone tilassa se että kuva ei sovi telkkariin)

- elokuva toisessa ja työpöytä toisessa.. jos molemmilla ruuduilla on oma työpöytä niin tekstit yms tahtoo olla hieman sotkuisia (tv).. elokuva kyllä näkyy hienosti.. leffan käynnistys on vain hankalaa..

Millä asetuksilla te käytätte tätä?

Poissa letkume

  • Jäsen
  • Viestejä: 521
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #17 : 05.09.2007 - klo:14:57 »
Itse käytin joskus jotenkin näin
Koodia: [Valitse]
export DISPLAY=:1.0;mplayer -fs leffa.avi

node

  • Vieras
Vs: suse 10.2 ja Leadtek winfast PX 7200 GS ja TV-OUT
« Vastaus #18 : 07.09.2007 - klo:10:17 »
Noh.. laitoinpa näytön reson 1024x768 niin mahtuu kuva telkkarinkin ruudulle.. :)