Kirjoittaja Aihe: Otan vastaan läppärin akkuja(viallisia)  (Luettu 9360 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Rantarosvo

  • Jäsen
  • Viestejä: 1111
  • Sukupuoli: Mies
Otan vastaan läppärin akkuja(viallisia)
« : 07.03.2018 - klo:14:24 »
Tartteisin satoja akkukennoja ja läppärin akussa niitä on 6-8kpl. Kun läppärin akku on ns. loppu, on siellä yleensä syväpurkautunut kenno tai pari. Loput on elvytettävissä, mutta valitettavasti akun kuoria ei saa ehjänä auki, joten sen kennottaminen uudestaan ei ole yleensä mahdollista. No mie olen rakentamassa uutta akkusysteemiä radiopuhelimille ja tarvitsen noita kennoja siihen. Muovikuoren, latauselektroniikan ja käyttökelvottomat kennot toimitan paikallisen jäteaseman asiaan kuuluviin kontteihin.
Siun ei tarvii ymmärtää akusta mitään ja mie voin ettiä paikan josta saat uuden akun. Lähestulkoon kaikkiin läppäreihin saa uuden akun. Maksan toimituskulut ja tarvittaessa muustakin voidaan neuvotella.

Otan vastaan myös ideoita mistä noita läppärin akkuja saisin hommattua. Läppärin/akun merkillä ei ole mitään merkitystä miulle, kaikki käy.

Olen ecologisesti ajatteleva ja vastuullinen kaveri joka tietää mitä akuille tulee tehdä. Akkukemialtaan kierrätetyt läppärin akut on turvallisempi vaihtoehto kuin esim. auton akut.

Tätä viestiä saa levittää eteenpäin.

aslak (ät) wippies.com
Rosmo

"windows ajeluttaa sinua ympäriinsä; Linux antaa sinulle avaimet ja laittaa sinut kuskin istuimelle. On oma ongelmasi, jos et osaa ajaa."