Kirjoittaja Aihe: Musta Chromium Nvidian ajurien asennuksen jälkeen [Kierretty]  (Luettu 2940 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa SuperOscar

  • Käännösryhmä
  • *
  • Viestejä: 931
  • Sukupuoli: Mies
  • Tänään täällä, huomenna poissa
    • Legisign.org
Asennettuani openSUSE 13.1:een Nvidian ”viralliset” ajurit kävikin Chromiumin köpelösti: kaikki sivut tuottavat vain mustan ruudun. Samaa vikaa näkyy kiihdytyksen yhteydessä bugiraportista päätellen esiintyneen Chromiumissa aiemminkin. Bugiraportti mainitsee myös toimivan kiertotien: Chromium pitää käynnistää valitsimella ”--blacklist-accelerated-compositing”; toinen mainittu valitsin, ”--disable-gpu-sandbox”, ei ainakaan minulla tunnu toimivan.

Kun Chromiumin käynnistää päätteestä, ongelman tunnistaa seuraavanlaisesta virheilmoitustulvasta:

Koodia: [Valitse]
[10539:10539:1214/184049:ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(5312)] [.RenderCompositor-0x7fc215faa700]GL ERROR :GL_INVALID_OPERATION : glUniformMatrix4fv: no program in use
[10539:10539:1214/184049:ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(5858)] [.RenderCompositor-0x7fc215faa700]RENDER WARNING: Drawing with no current shader program.
[10539:10539:1214/184049:ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(5312)] [.RenderCompositor-0x7fc215faa700]GL ERROR :GL_INVALID_OPERATION : glUniform1iv: no program in use
[10539:10539:1214/184049:ERROR:gles2_cmd_decoder.cc(5312)] [.RenderCompositor-0x7fc215faa700]GL ERROR :GL_INVALID_OPERATION : glUniform4fv: no program in use
[10539:10539:1214/184049:ERROR:logger.cc(46)] Too many GL errors, not reporting any more for this context. use --disable-gl-error-limit to see all errors.
pöytäkone 1, kannettavat 1–3: Debian GNU/Linux 12; pöytäkone 2: openSUSE Tumbleweed; NUC: openSUSE Leap 15.5; RPi 1: FreeBSD 14-RELEASE; RPi 2: LibreELEC 11