Kirjoittaja Aihe: Linux saatananpalvontaa!  (Luettu 3893 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

presidentti

 • Vieras
Linux saatananpalvontaa!
« : 05.03.2007 - klo:08:08 »
Linux sisältää saatanan palvontaa!
13.3.1999

Okkultismi ja saatanan palvonta on maassamme huolestuttavasti lisääntymässä. Erityisen kammottavaksi tilanteen tekee se, että yhä nuoremmat ryhtyvät tähän rikolliseen touhuun. Saatanan palvojat ihannoivat pahuuden ja väkivallan voimaa ja harrastavat eläinrääkkäystä ja huumeita.

Mutta miksei kukaan ole puuttunut viime aikoina yhä enemmän maassamme - ja koko maailmassakin - suositumpaan Linux-käyttöjärjestelmään? Nimittäin tämä kauhea, ns. "vapaa" käyttöjärjestelmä, sisältää okkultistisia ja jopa saatanan palvontaan liittyviä salavihjeitä!

Kuulin tästä asiasta ensin vain huhupuheita, ja koska tunnetusti otan asioista ensin selvää ennenkuin tuomitsen, tutkin nimenomaan tämän asian erittäin huolellisesti. Irroitin tietokoneeni verkosta ja vaihdoin siihen uuden kiintolevyaseman. Tämän tein siksi, että linux kuulemma tarkistaa, onko koneessa kiintolevyjä, joilla on Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä, ja tuhoaa ne! Verkosta irrottaminen oli myös tehtävä, sillä näiden ns. "vapaiden" käyttöjärjestelmien osalta ei ole mitään varmuutta siitä, mitä kaikkea ne heti lähettävät Internettiin erilaisiin tiedonkeruukoneisiin ympäri maailman.

Linuxin asentaminen oli tavattoman vaikeaa, sillä asennusohjelmat eivät noudattaneet mitään standardeja eikä asioita voitu valita hiirellä vaan ohjelma vaati kaikenlaisia merkillisiä asetuksia ja parametrejä kirjoitettavan näppäimistöltä. Jotenkuten sain kuitenkin järjestelmän käynnistymään.

Lainaamastani unix-manuaalista selvitin, että apukomento on nimeltään 'man'. Niin, tähän onkin huomautettava, että siis tässä järjestelmässä ei ollut valikoita eikÃä ikoneja! Kaikki oli kirjoitettava näppäimistöltä. En voi käsittää, miten tätä järjestelmää voidaan väittää edistyneemmäksi kuin Microsoftin huippuluokan graafisia käyttöjärjestelmiä! No, se on nyt kuitenkin sivuseikka, sillä tämä ns. 'man' -komento paljasti lukuisia okkultistisia salavihjeitä!

Linux asentaa järjestelmään ns. demoneja, eli suomeksi paholaisia tai saatanoita! Näiden nimeksi on ovelasti laitettu 'daemon', jota ei tavallisesta englati-suomi sanakirjasta löydy. Katsoin sanan määritelmän Websterin suuresta sanakirjasta.

Näiden "pirujen" joukossa on väkivaltaan ja pahuuteen viittaavia vihjeitä. Katsokaa näitä kauhistuttavia esimerkkejä:

    * cron (8) - daemon to execute = Teloittajapaholainen
    * huntd (6) - hunt daemon = Metsästäjäpaholainen
    * sshd (8) - secure shell daemon = Kuoren varmistuspaholainen - tämä ilmeisesti varmistaa että mitä tahansa käyttäjä tekeekin, kulkeutuu Internetin saatananpalvojien koneiden tietoon!
    * uuxqt (8) - UUCP execution daemon = toinen teloittajapaholainen
    * ndc (8) - name daemon control interface = Nimipaholainen - ottaako tämä käyttäjien nimet ylös myöhempä käyttöä varten?
    * Jne. jne.

Voiko tuollainen olla enää sattumaa? Linux-käyttöjärjestelmään on ujutettu salaperäisiä paholaisia, jotka tarkkailevat, tuhoavat, nimittävät, metsästävät ja varmistavat että tiedot lähetetään salaperäisille koneille Internetissä!

Eikä tässä vielä kaikki! Linuxin mukana tulee tiedostoja, joiden nimenäkin on saatana itse! Esimerkiksi tämä: "/usr/src/linux-2.0.34/arch/m68k/fpsp040/satan.S"

Linuxissa on myös kirouksia sisältävä kirjasto, eli ns. "curses library"!

Ns. "/usr/games" sisältää arveluttavia pelejä, kuten "hangman" (Hirtetty Mies). Haluaisitko Sinä, että lapsesi pelaisi kaiket päivät vain "Hirtettyä Miestä"? Sellaisia väkivaltapelejä tämän käyttöjörjestelmän mukana tulee!

En missään nimessä suosittele tätä saatanan palvontaan, okkultismiin ja väkivaltaan samaistuvaa käyttöjärjestelmää kenenkään ihmisen käyttämään! Tämä saasta olisi raivattava pois mitä pikimmin, olisi panostettava nimenomaan Microsoftin käyttöjärjestelmiin.

Aina on muistettava, että Linux on myös huumejengien käytössä. Lapsillehan jaettiin Etelä-Suomessa LSD-tarroja, joihin oli painettu Linxuin pingviinitunnus. LSD on erittäin vaarallinen huume, joka aiheuttaa mielisairauden ja mutaatioita sukusoluihin. LSD-huumeessa ihmiset hyppivät parvekkeilta, ja eräs nuori tyttö luuli LSD-huumattuna olevansa appelsiini ja kuori itsensä veitsellä. LSD-kristallit myös kiteytyvät keskushermostoon ja voivat aiheuttaa ns. flashbackin, eli uuden LSD-matkan koska tahansa. LSD:hen syntyy myös voimakas riippuvuus.

Itse revin tuon saastuneen kiintolevyn omin käsin irti koneesta ja poltin sen! Poltin myös saastaisen linux-käyttöjärjestelmän levyt vielä samana iltana. Rukoilkaamme suojelusta tätä pahuutta vastaan!
(Niilo Paasivirta)

Poissa arijoutsi

 • Käännösryhmä
 • *
 • Viestejä: 2062
 • Sukupuoli: Mies
Vs: Linux saatananpalvontaa!
« Vastaus #1 : 05.03.2007 - klo:09:50 »
Kukas muu kuin Niilo itse  ;D
HP Elite book, openSUSE Leap 15.2
Mac mini Catalina.
Puhelin, iPhone SE.

guest141

 • Vieras
Vs: Linux saatananpalvontaa!
« Vastaus #2 : 05.03.2007 - klo:11:49 »
Heh kaikkea neki käyttiksestä manailee :D, no on tuota itsekkin tullut törmättyä tuollaisiin joiden mukaan linux olisi paholaisen/minkä lie tekemä.
Vaikka ei kyllä itselle mitkään pirut ole seinille vielä nousseet susea käyttäessäni :)
Mies hieman väärin ymmärtänyt :D

Poissa arijoutsi

 • Käännösryhmä
 • *
 • Viestejä: 2062
 • Sukupuoli: Mies
Vs: Linux saatananpalvontaa!
« Vastaus #3 : 05.03.2007 - klo:13:07 »
Lue tuolta ja kyllä Niilo on Linux käyttäjä itsekin.

Ai niin, linkki:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Niilo_Paasivirta
HP Elite book, openSUSE Leap 15.2
Mac mini Catalina.
Puhelin, iPhone SE.

guest141

 • Vieras
Vs: Linux saatananpalvontaa!
« Vastaus #4 : 18.03.2007 - klo:16:58 »
Hmm...