Kirjoittaja Aihe: Suomenkielisen KDE 4.4:n käyttäjille  (Luettu 2907 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa SuperOscar

  • Käännösryhmä
  • *
  • Viestejä: 921
  • Sukupuoli: Mies
  • Tänään täällä, huomenna poissa
    • Legisign.org
Suomenkielisen KDE 4.4:n käyttäjille
« : 07.04.2010 - klo:20:46 »
Pikku tehtävä suomenkielisen KDE 4.4:n käyttäjille näin lokalisoijavinkkelistä: Varmistakaapa, että seuraava skenaario menee kuten tässä väitän.

Minulla ainakin Kuvanveisto/Skulpture-ikkunankehysteemaantyyliin vaihdettaessa ikkunan otsikkopalkin kontekstivalikko, siis hiiren oikealla painikkeella esille saatava valikko, muuttuu lokalisoimattomaksi (englanninkieliseksi) eikä palaudu suomenkieliseksi, vaikka kehysteeman vaihtaisi toiseksi, ennen kuin ulos- ja sisäänkirjautumisrumban jälkeen.

Valikko on myös erilainen. Tämä liittynee jotenkin siihen, että jotkin kehysteemat sallivat käyttää KDE 4.4:n välilehditystä (alivalikko ”Siirrä ikkuna ryhmään”), jotkin eivät.

Tämä ärsyttää sikäli, että KDE:n suomalainen lokalisointitiimi on Lokalizen kertoman mukaan saanut aika lailla käännetyksi 4.4-version peruspalikat, enkä tiedä, mitä vielä pitäisi kääntää, jotta Kuvanveisto-teemakin suomentuisi. Ennen kuin rupean kirjelmöimään KDE-tiimiin päin, olisi kiva tietää, ettei tämäkin ole vain häimä omalla koneellani.

Muoks: Korjaus: näyttääkin siltä, että muutoksen saa aikaan elementti-, ei ikkunankehystyylin muuttaminen. Tätä on vielä vähän vaikeampaa ymmärtää, koska tällöin tuo esittämäni teoria välilehdityksen relevanssista ei mitenkään kai voi pitää paikkaansa.
« Viimeksi muokattu: 08.04.2010 - klo:00:36 kirjoittanut SuperOscar »
pöytäkone 1, kannettavat 1–3: Debian GNU/Linux 12; pöytäkone 2: openSUSE Tumbleweed; NUC: openSUSE Leap 15.5; RPi 1: FreeBSD 14-RELEASE; RPi 2: LibreELEC 11