Kirjoittaja Aihe: KGet katkoo  (Luettu 5739 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

take

  • Vieras
KGet katkoo
« : 14.10.2006 - klo:03:21 »
Elikkäs KGet katkaisee siirron aina välilä ilman näkyvää syytä. Siiten lähtee jatkamaan kun painaa "keskeytä" ja sitten "jatka" kunnes taas 1-2 tunnin päästä sama uudestaan. olen ottanut kaikki virransäästöt pois, samaten näytönsäästäjät. Myös BIOS virransäästöt on pois. Mikähän mahtaa olla aiheuttaja? Veikkaisin että joku asetus on killillään mutta mikä? Muuten tuo ei haittaisi mutta yöllä ei viitsis laittaa kelloa soimaan 2 tunnin välein. ;D Ja yöllä taas siirtonopeus on huipussaan. Muutamien megojen siirto ei tuota ongelmia mutta esim SLED 10 kun yritin imuttaa sitä kokeiluversiota niin katkeili liikaa. 3Gt kun valuu 50 kt/s niin se vähän kestää.

JuhaK

  • Vieras
Vs: KGet katkoo
« Vastaus #1 : 14.10.2006 - klo:12:20 »
Kokeile toimiiko lataus komentokehotteesta wget:llä ok. Jos sekin katkoo, niin sitten on jossain muualla vikaa. Ja sitten isoja tiedostoja, esimerkiksi nyt SLED:n asennuslevyt kannattaa omasta mielestäni aina latailla bittorrentilla, jos mahdollista. Tulee nopeasti, katkeutuneen lataamisen jatkaminen on helppoa ja etenkin tärkein syy on että latautuvat tiedostot tarkistetaan heti, ja virheellinen osa ladataan uudestaan.

take

  • Vieras
Vs: KGet katkoo
« Vastaus #2 : 14.10.2006 - klo:15:25 »
pitänee vissiin tutustua tohon wget:iin.


Joo noita torrentteja olen kans miettiny ja kaverin vinkistä imutin azureuksen mutta taas kerran sen käyttöönotto tökkii mun tietämyksen puutteesta. Purin paketin ja yritin avata torrentin käyttäen azureusta mutta se vaan jää odottamaan ja odottamaan ja odottamaan...... Ei, se ei jumita mitään vaan se näyttää vaan odottavan jotain mitä vissiin pitäis tehä. Tai jos se yhtä pihalla kuin minäkin. ??? ;D Millainen ohjelma KTorrent mahtaa olla? Mahtaisko joku osata neuvoa näitten käyttöä? Kuuluuko se .torrent tiedosto avata suoraan vai tallentaa ensin koneelle ja sitten avata vai miten?

juippis

  • Vieras
Vs: KGet katkoo
« Vastaus #3 : 15.10.2006 - klo:10:44 »
Uusin KTorrent (2.0.3) on ihan kiva. Jos ei löydy SUSEn asennuslähteistä, niin sen saa asennettua KTorrentin sivuilta:
Lainaus
cd ~
mkdir setups
wget http://ktorrent.org/downloads/2.0.3/ktorrent-2.0.3-1.i586.rpm
sudo rpm -ivh ktorrent-2.0.3-1.i586.rpm
Mutta katso ensin asennuslähteistäsi. Oikeastaan kaikki >=2.* versiot ovat aika hyviä.

Tuohon katkeamisongelmaan en osaa paljoa sanoa. Käytätkö WLANia, onko NAT välissä tai...?

Torrentin voi tallentaa kiintolevylle ja avata sitä kautta, tai sitten syöttää torrent-ohjelmaan suora linkki torrent-tiedostoon itse verkossa. KTorrentissa se menisi näin: Tiedosto -> Avaa torrentti URL-osoitteesta -> syötä osoite, vaikka
http://download.opensuse.org/distribution/SL-10.1/SUSE-Linux-10.1-Remastered-DVD-i386.torrent
-> Määritä paikka, johon tiedosto tallennetaan -> Odota, että torrent valmistuu.

OpenSUSEn latauksen ei pahemmin pitäisi katkeilla, ellei omassa verkossasi ole jotain vikaa.

take

  • Vieras
Vs: KGet katkoo
« Vastaus #4 : 17.10.2006 - klo:00:14 »
Juuh. Wget teki myös tuota katkomista ja ilmoitti palvelimen aikakatkaisusta. No mutta se osasi sentään jatkaa omatoimisesti latauksen loppuun sentään. Eikä niin kauheen kauan kestäny. Illalla nukkumaan mennessä jätin valumaan ja seuraavana iltapäivänä koulusta tullessa se oli jo valmis. Ktorrenttiin pitää tutustua vielä.

joo WLANia käytän. Ei noita piuhoja jaksa vedellä ympäri huushollia. Mitähän tuo palvelimen aikakatkaisu mahtaa tarkoittaa? Koitin kyllä katsella että tuollaiset asetukset olis pois päältä. ???

hyeena

  • Vieras
Vs: KGet katkoo
« Vastaus #5 : 19.10.2006 - klo:15:25 »
Nat/palomuuri saattaa aiheuttaa ongelmia torrentin kanssa..
Jos oli azureuksessa punasia palluroita ruudun alaraunassa niin sitten oli ongelmia..

Itse taas vaihteen vuoksi kypsyin wlaniin ja iskupora tekee reikaa seinaan...
Kyllahan tuo OpenSpark on toiminu ihan jees susen ja osx kanssa mutta ..ttuttaa se joka kertanen salasanan kirjoittaminen webbiselaimella..