Kirjoittaja Aihe: Foorumin lataaminen tökkii  (Luettu 5905 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

guest624

  • Vieras
Foorumin lataaminen tökkii
« : 23.07.2009 - klo:11:11 »
Tässä nyt pari päivää on mulla tämän foorumin kanssa ollut kummaa jumittamista.

Tulen tänne liki aina tuon viimeisimmät lukemattomat aiheet -toiminteen kautta. Kun klikkaan säikeen auki, niin sivun banneri latautuu ja sitten ei mitään. Mutta kun stoppaan ja klikkaan reloadia, niin sivu latautuu normaalin vikkelään. Sama toistuu kun menen takaisin edelliselle sivulle.
Samaa jumiutumista tapahtuu ainakin tuon takaisinpäin menon aikana, vaikka säikeeseen menisi ihan "normaalia" reittiä.
Muuten kaikki toimii normaalisti.

Kaikki muut foorumit smf-alustalla toimivat moitteetta (tosin en käy muilla 1.1.10-versiota käyttävillä foorumeilla.)
Esiintyy Operalla, FF:llä en onnistunut toistamaan ongelmaa.

Poissa jmp

  • openSUSE Member
  • *
  • Viestejä: 4553
  • Sukupuoli: Mies
    • openSUSEa suomeksi
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #1 : 23.07.2009 - klo:11:23 »
En pysty toistamaan tuota ongelmaa, en operalla enkä firefoxilla.

Eli WorksForMe®  ;D
Ja muistakaa pitää hauskaa ;)

openSUSE Tumbleweed (x86_64)

Poissa Owdy

  • Huoltomies
  • Jäsen
  • Viestejä: 3260
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #2 : 23.07.2009 - klo:14:57 »
Mulla on ollu välillä tota. Se johtuu vissiin tosta KDE bannerista. Täytyy varmaan ottaa se veks tai laittaa se iframeen niin sen lauatus ei jumita muuta foorumia.

muoks: mulla se ei siis rajoitu vaan yhteen sivuun eikä tapahdu koko ajan vaan joskus välillä.

Poissa jmp

  • openSUSE Member
  • *
  • Viestejä: 4553
  • Sukupuoli: Mies
    • openSUSEa suomeksi
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #3 : 23.07.2009 - klo:21:44 »
Päivitin palvelimen äsken joten kiinnostaisi tietää tapahtuuko tätä vielä.
Ja muistakaa pitää hauskaa ;)

openSUSE Tumbleweed (x86_64)

guest624

  • Vieras
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #4 : 24.07.2009 - klo:06:36 »
Päivitin palvelimen äsken joten kiinnostaisi tietää tapahtuuko tätä vielä.

Tapahtuu.
Tuo Owdyn ajatus, että vikapää olisi tuo KDE-laatikko, voi olla totuus.
Olisi edes flash tms. niin voisin suodattaa sen poies, mutta tuohon ei operan suodatin kykene.
IMHO tuo on vähän turha, ei tuosta tahdo saada mitään tolkkua. Muistan, että jotain sussun versiota, oisko ollu 11.1, mainostettiin samassa paikassa yksinkertaisella countdown-laskurilla. Oli minusta tyylikkäämpi...

Poissa Owdy

  • Huoltomies
  • Jäsen
  • Viestejä: 3260
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #5 : 24.07.2009 - klo:09:01 »
Tökkiikö nyt?

guest624

  • Vieras
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #6 : 24.07.2009 - klo:09:06 »
ei

Poissa Owdy

  • Huoltomies
  • Jäsen
  • Viestejä: 3260
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #7 : 24.07.2009 - klo:09:09 »
Juu täytyy upottaa noi ulkoiset bannerit tästä eteenpäin iframeen niin ei niiden jumitus vaikuta muun sivun jumittamiseen.

vms100

  • Vieras
Vs: Foorumin lataaminen tökkii
« Vastaus #8 : 24.07.2009 - klo:14:28 »
Eip töki ei. Pari päivää sitten meni noin 20 sekuntia avata tavallinen threadi.  ;)