Kirjoittaja Aihe: Nvdia softa temppuilee  (Luettu 5691 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Owdy

  • Huoltomies
  • Jäsen
  • Viestejä: 3260
Nvdia softa temppuilee
« : 18.12.2007 - klo:12:50 »
Kun KDEssä yrittää käynnistää sen NVIDIA asetussoftan, se herjaa 'You do not appear to be using the NVIDIA X driver. Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server. '. Ton ajoin, uudelleenasensin ajurit, silti se ei pelitä. Ajurit on käytössä. Mikä mättää?
« Viimeksi muokattu: 19.12.2007 - klo:18:04 kirjoittanut Owdy »

Vessu

  • Vieras
Vs: Nvdia softa temppuilee
« Vastaus #1 : 18.12.2007 - klo:21:23 »
Taitaa olla Compiz käytössä.
Otappa pois päältä niin toimii.

Poissa Owdy

  • Huoltomies
  • Jäsen
  • Viestejä: 3260
Vs: Nvdia softa temppuilee
« Vastaus #2 : 18.12.2007 - klo:21:27 »
Taitaa olla Compiz käytössä.
Otappa pois päältä niin toimii.
Ei ole.

guest158

  • Vieras
Vs: Nvdia softa temppuilee
« Vastaus #3 : 18.12.2007 - klo:21:51 »
pelkkänä arvauksena, ett josko tuossa ei riitä X:n alasajo, vaan käynnistys ilman X:ää ja siinä tuo pyydetty run conf roottina

Poissa Owdy

  • Huoltomies
  • Jäsen
  • Viestejä: 3260
Vs: Nvdia softa temppuilee
« Vastaus #4 : 19.12.2007 - klo:18:00 »
Jahans, ja tänään se alkoi itsestään toimimaan. Jotain päivityksiä tuli ajettua sisään, mutta ei ne mun mielestä tohon liittyny mitenkään...

anoa

  • Vieras
Vs: Nvdia softa temppuilee
« Vastaus #5 : 06.01.2008 - klo:16:21 »
Täällä sama ongelma.

Kokeilin erilaisia asetuksia ja huomasin, että muuttamalla Yast:n /etc/sysconfig-muokkaimessa DISPLAYMANAGER_XSERVER kohdan arvo Xorg, niin Nvidian asetusohjelma toimii, mutta kun laittaa takaisin Xgl, niin ei toimi enää...

Pitäisikö sen toimia Xgl-arvon ollessa valittuna vai ei ja kumpi siinä pitää olla, jos compiz:n haluaa olevan käytössä (on muuten aika meisseli tuo compiz) ?

Poissa jmp

  • openSUSE Member
  • *
  • Viestejä: 4553
  • Sukupuoli: Mies
    • openSUSEa suomeksi
Vs: Nvdia softa temppuilee
« Vastaus #6 : 06.01.2008 - klo:17:07 »
Pitäisikö sen toimia Xgl-arvon ollessa valittuna vai ei ja kumpi siinä pitää olla, jos compiz:n haluaa olevan käytössä (on muuten aika meisseli tuo compiz) ?

nvidia-settings ei toimi kun XGL on valittuna
Ja muistakaa pitää hauskaa ;)

openSUSE Tumbleweed (x86_64)

anoa

  • Vieras
Vs: Nvdia softa temppuilee
« Vastaus #7 : 06.01.2008 - klo:17:20 »
Lainaus
nvidia-settings ei toimi kun XGL on valittuna

Menettääkö siinä vain sen Nvidian asetussoftan käytön (ainahan voi vaihtaa Xgl -> Xorg) ? Vai onko niin, että sitä ei edes tarvitse 'XGL, compiz -maailmassa' ?

'Yks pihalla tallaaja'