openSUSE > openSUSE.fi

Palaute, toivomukset ja virheilmoitukset

(1/16) > >>

juippis:
Jos olet kiltti, niin osallistut sivujen kehitykseen meidän kanssamme. Heti kun huomaat jonkin virheen oppaassa tai artikkelissa, tai sivujen toimivuudesta, niin olethan kultainen ja kerrot siitä meille. Sitä varten tämä alue luotiin. SUSEn suomennoksissa löydetyt virheet voi myös ilmoittaa täällä, niin ei tarvitse pelleillä sähköpostin kanssa (jos sitä joku sattuu inhoamaan).

Kaikki toivomukset sivuista tai käännöksistä voi esittää täällä niin ikään. Täältä ne huomataan melko hyvin.

Skutah:
Onpas hienoa että saatiin nyt foorumi.
Kiitos

stab:
Jep, tää on kyl iha luxusta! Kitoooos!  :D

mikko1200:
Foorumi hyvä, kiitos siitä.

Sivuista: uusia openSuse versioita tuntuu ainakin näin hämäläisen näkökulmasta tuppaavan varsin tiheään tahtiin. Sivut elää kiitettävästi ajantasalla. Toivomuksena kuitenkin esittäisin että uuden version tullessa vanhaa versiota koskevat tarinat olisi kuitenkin vielä luettavissa sivuilla. kun itse en jaksa ainakaan koko aikaa olla päivittämässä systeemiä uusimpaan versioon ja tälläinen tietotekniikka rajoitteinen kun on, pitäisi aina välillä lueskellä ohjeita. tällöin olisi hyvä kun vanhemmistakin versioista olisi vielä tallessa niitä käsittelevät sivut.

jmp:

--- Lainaus käyttäjältä: mikko1200 - 06.10.2006 - klo:11:05 ---Foorumi hyvä, kiitos siitä.

--- Lainaus päättyy ---

Kiitokset menevät seuraaville Novell Finland ja Citius.Net


--- Lainaus ---Sivuista: uusia openSuse versioita tuntuu ainakin näin hämäläisen näkökulmasta tuppaavan varsin tiheään tahtiin. Sivut elää kiitettävästi ajantasalla. Toivomuksena kuitenkin esittäisin että uuden version tullessa vanhaa versiota koskevat tarinat olisi kuitenkin vielä luettavissa sivuilla. kun itse en jaksa ainakaan koko aikaa olla päivittämässä systeemiä uusimpaan versioon ja tälläinen tietotekniikka rajoitteinen kun on, pitäisi aina välillä lueskellä ohjeita. tällöin olisi hyvä kun vanhemmistakin versioista olisi vielä tallessa niitä käsittelevät sivut.

--- Lainaus päättyy ---

Tämä on tarkoitus, eli ohjeet olisivat versiokohtaisia. Ja vanhat ohjeet siirrettäisiin arkistoon josta ne olisi helppo löytää.
Asennustoiminto ei periaatteessa ole muuttunut kovinkaan paljoa viime vuosien aikana, joten sitä ei välttämättä kannata
joka versiolle säästää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta