Kirjoittaja Aihe: palaute  (Luettu 19834 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hami nörtti

  • Vieras
palaute
« : 08.11.2006 - klo:16:53 »
 ;D rehtiä palautetta tuosta suomenoksesta siis aloittelian kannalta .minä kun olen graafisella tehenyt .normaali kielitaito pikkusen huono kun radio sanasto oli tutmpaa en saanut tolokkua pää kättäjän sivuiista nyt sekin pelaa.sitten olisiko suseen cd rommppua jossa olisi ohjemien käyttö opasteita ihan ummikoille siis saisitte winni porukasta lisää väkeä .sellaanen olisi poikaa tuohon suse pakettiin noin auttamaan asennusta kun joku lukisi sitä ensin ja saisin alku tumpeluudet korjattua kun asentaa sitä ja tietää mitä ohjemia on ja miten niitä käytetään ja mihinkä.suse on ite hieno saavutus ja porukka ihan kunnollista.pahus etten ite viälä opinnut erottaan ohjeman takkuiluja joista antasin korjauksia mutta toi aloittelian tieto levy olisi sitä mitä gates ei tee koskaan ja anna niitä uhkailujaan paketin kyljessä ennen avamistaan kuuluisi olla ennen avaamista näkösällä. muttarehellisen myötä tunnon annan ja yllytän tälläistä levyä paketiin ennen asentamista että osaisivat asentaa ja valita mitä ohjemistoa ite tarttevat. :o hami nörtti heippa

Poissa arijoutsi

  • Käännösryhmä
  • *
  • Viestejä: 2062
  • Sukupuoli: Mies
Vs: palaute
« Vastaus #1 : 08.11.2006 - klo:17:30 »
Ihan ensimmäiseksi pitää kysyä, onko äidinkielesi muu kuin suomi. Vai joku muu syy huonoon kirjoitustaitoosi. Tämä siksi, että välillä on vaikeuksia tulkita mitä tarkoitat. Sitten itse kysymykseen. Suseen ei suomenkielistä helppiä ole, mutta englanniksi kyllä löytyy, jopa distrosta itsestään. Mikäli etsit jotain määrättyä ohjelmaa, etkä nimeä tiedä, niin tältä foorumilta voi tietenkin kysyä ja sitten tarkistaa paketinhallinnasta, löytyykö. Netistä ei suinpäin kannata mitään ladata ennenkuin on paketinhallinnan tarkistanut.
HP Elite book, openSUSE Leap 15.2
Mac mini Catalina.
Puhelin, iPhone SE.

juippis

  • Vieras
Vs: palaute
« Vastaus #2 : 08.11.2006 - klo:17:50 »
No siinä on arijoutsilta rehti palaute...

SUSEn asennuksessa olisi todellakin hienoa, jos jostain "Online-apua" -napista kesken asennuksen aukeisi ikkuna, jossa jokin IRC-ohjelma ottaa yhteyden Novellille, josta joku neuvoisi asennuksen kulkua onlinenä verkon ylitse. Miinusta tässä on toki se, että aina helpdesk ei voi asiakasta ymmärtää, uuden julkaisun mukana pari ensimmäistä päivää olisi helvettiä ja jokainen vähänkin asiaa epäröivä tulisi kyselemään turhuuksia ja veisi helppareiden kallista aikaa. Nythän Novellille voi soittaa ja kysyä apua. Soittaminen varmaan on ollut Novellillekin kannattavaa.

KDE:ssa on suomenkieliset aputekstit ja SUSEssakin on joihinkin kohtiin, mutta ei kaikkiin.

hami nörtti

  • Vieras
Vs: palaute
« Vastaus #3 : 17.11.2006 - klo:01:08 »
ehkä tässä on sekin että minulla on vanha 400mz hp kone jossa on  osbornen näppylät jotka jumittelee ja sitten huono kieli taito. no nyt korjaan aattelin sellaista pikku cd levyä jossa olisi vain neuvvot miten asennat sen kovalevylle ja kuinka teet oikeat salasanat ja esittely  susesta elikkä miten tuo ensimmäisessä kerrassa avataan ja tehdään ne työ pöydät omalle kielellä  ..siis vaikka vain pikku vihkonen mukaan pakettiin.myönnän että minulla on jotain vikaa tässä koneen näppäimistössä konekkin on kyllä 10 vuottavanha hpn  pöytä kone .sitä minä tässä moitin että ei saa makaavaa perinteistä koppaa vaan torni koppaa että laittasin kikan koneen täys atx emon.kun sen päälle voi laittaa radiokin  torni villitys ei taas oikein kuuluisikaan tähän suseen. näkö kenttä kyllä on huono  en oo likinäkönen enkä ikänäköinen vaan siltä väliltä ei oo sopivia laseja kävin kyllä kerjäämässä lääkäriltä .elikkä puoli sokea määrtyllä matkalla 50-60 cm olisi sopiva näppylöissä mutten näje sitten kijaimia monitorisssa .että kielitaito oli suomi ja huono näkö sori. ::)