Muut > Muut käyttöjärjestelmät

Gecko Linux, kokemuksia?

(1/1)

png:
Onko kukaan palstalaisista kokeillut viime aikoina Gecko Linuxia?
Onko minkälainen?

https://geckolinux.github.io
https://distrowatch.com/table.php?distribution=gecko

RaijaR:
Asensin GeckoLinuxin virtuaalikoneeseen ja asennus meni kerralla putkeen. Vaikuttaa äkkiseltään distrolta, jota ei tarvitse parsia jälkikäteen niin paljon kuin openSUSEa. Kokemukset ovat kylläkin varsin pinnallisia, mutta myönteisiä.

png:

--- Lainaus käyttäjältä: RaijaR - 21.12.2021 - klo:23:17 ---Asensin GeckoLinuxin virtuaalikoneeseen ja asennus meni kerralla putkeen. Vaikuttaa äkkiseltään distrolta, jota ei tarvitse parsia jälkikäteen niin paljon kuin openSUSEa. Kokemukset ovat kylläkin varsin pinnallisia, mutta myönteisiä.
--- Lainaus päättyy ---
Kiitos RaijaR vastauksesta. Täytyy tuumata, jos minäkin koittaisin asentaa Geckon minun kokeilukoneeseen. Kokeilukoneessani on tällä hetkellä Debian testing.

png:
Noniin, yön hiljaisten tuntien aikana asensin Gecko-Linuxin. Asennus oli muuten helppo ja nopea, paitsi osiointi oli kyllä vähän kummallisesti toteutettu. Mutta sain asennuksen kyllä läpi ihan OK.

Valitsin asennuksen aikana kieleksi suomen jne. kaikki suomi jutut, mutta kovasti on sekakielinen tai enemmän englannin kieltä kuin opensusessa.

Sain myös asennettua Vivaldi-selaimen, sekin oli englanninkielinen, mutta sain sen vaihdettua helposti suomenkieliseksi.

Nyt testaillaan ja katsotaan minkälainen tämä Gecko oikein on...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta