openSUSE > Julkaisut ja factory

Uusi versio opensuse leap 15.1, onko kukaan vielä kokeillut?

(1/2) > >>

png:
No niin, uusi versio susesta on saatavilla. Onko kukaan vielä kehdannut kokeilla?

Kannattaako päivittää vai tehdä uusi puhdas asennus?

Vai odotellaanko kokemuksia vielä, miten 15.1 pelittää.

harmie:
Eilen ihan nopeesti asensin virtualboxiin. Sillä vähäisellä käytöllä näytti toimivan ilman ongelmia, mutta sillä kokemuksella ei kauheesti voi lähteä sanomaan suuntaan tai toiseen.

SuperOscar:
On käytössä jo pöytäkoneessani! Ei ihmeempiä yllätyksiä 15.0:n jälkeen.

Vain selkeästi hidastunut alkukäynnistys harmittaa. Näyttäisi olevan wicked, joka hidastelee verkon pystyttämisessä. En tiedä, olisiko kannattanut jättää tässä julkaisussa oletukseksi muuttunut NetworkManager siihen tehtävään, mutta se tuntui jotenkin niin hölmöltä koneessa, johon haluaa staattisen IP:n.

Suomennoskin eteni nähtävästi kummasti viime aikojen ponnistelujeni ansiosta ;) Onneksi en siinä mitään kauheaa virhettä ole vielä bongannut.

Muoks: Korjattu kirjoitusvirhe.

RaijaR:
Asensin heti, kun oli mahdollista. Taisi olla 22.5 n.klo 19. Hyvin on toiminut. En saanut displaylinkkiä toimimaan, mutta siirsin hdmi kaapelin toiseen paikkaan. Muistelen, että displaylink moduulit tuli jo edelliseen kerneliin (?), mutta en ole varma. Täytyy käydä katsomassa äidin (87 v.) koneesta, kun siinä on vielä 15.0. Siellä äiti taisi ruutu+:sta katsoa pesisottelun :)

Liitteessä SuperOscarille suomennettavaa ;)

SuperOscar:

--- Lainaus käyttäjältä: RaijaR - 24.05.2019 - klo:21:02 ---Liitteessä SuperOscarille suomennettavaa ;)

--- Lainaus päättyy ---

Tuo on yksi niistä paikoista, joita en ole onnistunut lähdetiedostoista bongaamaan. Toinen on asennusohjelmassa siinä kohtaa, kun se kertoo levylle tehtävät toimet (mitä alustetaan, mitä liitetään mihin).

Juuri tämmöisissä tapauksissa olisi kiva saada kaikki tiedostot paikallisesti koneelle, jotta niitä voisi kunnolla grepata.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta