Kirjoittaja Aihe: Canon Pixma MP980 hukkamustesäiliö  (Luettu 4803 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Buntu

  • Jäsen
  • Viestejä: 154
Canon Pixma MP980 hukkamustesäiliö
« : 21.08.2016 - klo:12:51 »
Vuonna 2009 hankin otsikossa mainitun tulostimen, koska tarvitsin hyvän tulostimen vanhojen valokuvien ja diojen kopioimiseen. Alkuinnostuksen jälkeen tulostusmäärät ovat jääneet pieniksi. Mustetta tuntuu silti kuluvan tasaisesti ja värikasetit pitää vaihtaa tai täyttää noin 3–5 kuukauden välein, vaikkei mitään tulostaisikaan. Tämä johtuu siitä, että tulostin suorittaa tulostuspäiden puhdistuksen tietyin väliajoin ja tässä toimenpiteessä kuluu mustetta, joka sitten joutuu hukkamustesäiliöön. Nyt tuo hukkamustesäiliö on täynnä ja ilmeisesti pian tulostaminen ei enää onnistu. Säiliön omatoiminen puhdistaminen ja vikakoodin nollaus ei onnistu tässä mallissa. Canonin huolto ilmoittaa toimenpiteen hinnaksi noin 120 euroa + postituskulut. Canonin maahantuoja valittelee tapahtunutta ja toteaa tulostimen tulleen luultavasti tiensä päähän. Tämän kokemuksen perusteella voinen todeta Canonin tulostimien käyttöiän olevan maksimissaan 7 vuotta.

Onkohan muilla vastaavia kokemuksia hukkamustesäiliön täyttymisestä?

Poissa peran

  • Käännösryhmä
  • *
  • Viestejä: 426
Vs: Canon Pixma MP980 hukkamustesäiliö
« Vastaus #1 : 21.08.2016 - klo:13:52 »
Onkohan muilla vastaavia kokemuksia hukkamustesäiliön täyttymisestä?

Itselläni oli Samsung värilaseri vuonna keppi ja kivi, ja siinä pystyi vaihtamaan itse hukkavärisäiliön, ja säiliö maksoi n. 20 €. Sen pystyi myös itse tyhjentämään, mikäli oli pihi (kuten itse olin tässä asiassa).
Valitettavasti tulostin hajosi mekaanisesti.

Vielä yksi vanha HP:n laseri laski tulosteiden lukumäärää, jonka jälkeen se ei suostunut tulostamaan, vaikka kaseteissa olikin vielä mustetta. Sen olisi pystynyt korjaamaan vaihtamalla/polttamalla/nollaamalla sivunlaskinpiirin, mutta itselläni ei ollut (ole?) tietotaitoa kyseiseen operaatioon, niin luovuin siitä. Muuten tulostin oli hyvä, vaikka tulostustarkkuus olikin vain 600 dpi.