Kirjoittaja Aihe: Seagate Free Agent DockStar propleema (ratkaistu)  (Luettu 10169 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

whiski

  • Vieras
Vs: Seagate Free Agent DockStar propleema
« Vastaus #20 : 23.08.2010 - klo:17:32 »
Tuota pitää kokeilla, kiitos  ;)

guest158

  • Vieras
Vs: Seagate Free Agent DockStar propleema
« Vastaus #21 : 23.08.2010 - klo:20:50 »
hyvä, jos saat tuon edellä kerrotun toimimaan.
Mutt minäkin laitoin houkutukseksi pienen lisäyksen FileZilla-ohjelman käyttämiseen houkutellakseni...
Mutt valintahan on sinun.

guest158

  • Vieras
Vs: Seagate Free Agent DockStar propleema
« Vastaus #22 : 26.08.2010 - klo:13:17 »
Tuota pitää kokeilla, kiitos  ;)

kuulin tossa sivusta, ett ratkaisu ongelmaasi olis löytynyt. Olis hienoa, jos kertoisit miten sen nas:n sait näkyviin. Eli mitä piti tekemäsi? Se kun olis vinkiksi muillekin...

whiski

  • Vieras
Vs: Seagate Free Agent DockStar propleema (ratkaistu)
« Vastaus #23 : 26.08.2010 - klo:17:02 »
No olin kyllä tuonne alkuun j pistänytkin vastauksen, mutta tässä uudestaan;

Kiitos kaikille neuvojille tämän ratkaisemisesta. Suurin syy on minun tyhmyys ja aivojen kalkkeutumisesta johtuvaa ajattelemattomuutta.   :-[

Ratkaisu niinkin yksinkertainen kuin avata Konqueror ja kirjoittaa sinne smb://10.0.0.8. Näin on pakko tunnustaa julkisesti tyhmyys.

Jos joku nyt sattuu menemään Clas Ohlsonille niin löytää tämän VERKKOADAPTERI SEAGATE  FreeAgent Go Dockstar laitteen. Mainoksessa kovin kehutaan, kuinka helppo on kyseinen laite kytkeä verkkoon? Tarvitsee vain ymmärtää yksi lause ensin sieltä, että verkkotoiminnot pitää aktivoida Seagaten palvelimen kautta, jonka jälkeen se näkyy kyllä suoraan Windows-verkossa  \\FADS1ab97b (10.0.0.Cool\Seagate FreeAgent Go Suse ei sitä noin löytänyt. Joten kannattaa kyllä miettiä, kannattaako kyseistä laitetta ostaa, ostaa on vähän, jos vähintään yhtä tumpelo, kuin meikäläinen. Ei muuten löydy edes nettikuvastosta, vaikka pitäisi olla uutuus?


Mutta kiitos avuliaan Suse ihmisen, niin sain sitten ohjeen vielä kerran, että koita nyt sitten tuota smb jne ja jo vain löytyi. Nyt näkyy, niin wintohkassa, kuin susessakin.

Kiitos kaikille apua tarjonneelle

guest717

  • Vieras
Vs: Seagate Free Agent DockStar propleema (ratkaistu)
« Vastaus #24 : 28.08.2010 - klo:09:50 »
Toihan on vähän sama systeemi mikä on näissä Elisan-kotiboxmodeemissa/wippiesin vastaavassa modeemissa. Eli näissä ed.mainituissa modeemeissa on tuo samba ja tulostusopalvelin sisään rakenettuna. Noi modeemit toimii muuten linuxilla 8).

Muuten oletko kokeillut saatko amarok2:lla näkymään kappaleiden nimet kun soitat kappaleita tuolta verkkolevyltä? Amarok1:n osasi näyttää kappaleiden nimet muttei 2-versio.

Paljon tuo maksoi Clas Ohlsonilla?

whiski

  • Vieras
Vs: Seagate Free Agent DockStar propleema (ratkaistu)
« Vastaus #25 : 28.08.2010 - klo:10:19 »
En ole kokeillut soittaa. Kone on pojilla tuolla talon toisessa päässä ja kun siellä on kaksi noita käyttäjiä,niin en ole siellä muutoin, kuin tarvitsevat apua, kun tulee jotain ongelmia ??? Ainoa vika vain taitaa olla siinä, ettei minusta niin valtavan paljon ole apua :-[.

Telakka maksoi Clas Ohlsonilla 89,95 ja siihen 500 gigainen, noin suunnilleen saman verran. Tuossa telakassa on se etu, että siihen saa lisättyä usb.llä vielä 3 muutakin kiintolevyä lisää, joten se riittää aika suurellekkin määrällä levytilaa.