Kirjoittaja Aihe: Virtualbox  (Luettu 24408 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa äyni

  • Jäsen
  • Viestejä: 664
Vs: Virtualbox
« Vastaus #120 : 26.01.2010 - klo:19:48 »
Jatketaas samaan aiheeseen, kun on ollut framilla.

Kertokaas, mistä johtuu, ettei virtualbox pysty yhdistämään usb-laitteisiin. Rootina ajettaessa yhdistää kyllä.
Käytössä siis sunin EI-ose-versio.
Olen lisännyt itseni vboxusers-ryhmään.

Laitteet näkyy kyllä, muuta ei yhdisty, ovat siis laitelistassa harmaina.

Poissa jkaija

  • Jäsen
  • Viestejä: 551
  • Sukupuoli: Mies
    • OtaNetti
Vs: Virtualbox
« Vastaus #121 : 26.01.2010 - klo:20:03 »
auttaisko export VBOX_USB=USBFS ?
itselläni muistaakseni auttoi.


Muokkaus: ei kun se olikin tämä http://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=7&t=26774&p=121218&hilit=opensuse+usb#p121218
HP Pavilion15-p076no, Tumbleweed 64bit Plasma
Asus Prime X570P, AMD Ryzen 5 3600, 32GT, GeForce RTX2080, Tumbleweed 64bit Plasma

Poissa äyni

  • Jäsen
  • Viestejä: 664
Vs: Virtualbox
« Vastaus #122 : 26.01.2010 - klo:20:34 »
auttaisko export VBOX_USB=USBFS ?
itselläni muistaakseni auttoi.


Muokkaus: ei kun se olikin tämä http://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=7&t=26774&p=121218&hilit=opensuse+usb#p121218

Okei, pitää kokeilla kun joskus jaksaa. Nyt sain homman hoidettua rootina, enkä kyllä jaksa säätää nyt.

Poissa äyni

  • Jäsen
  • Viestejä: 664
Vs: Virtualbox
« Vastaus #123 : 19.02.2010 - klo:09:30 »
auttaisko export VBOX_USB=USBFS ?
itselläni muistaakseni auttoi.


Muokkaus: ei kun se olikin tämä http://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=7&t=26774&p=121218&hilit=opensuse+usb#p121218

Okei, pitää kokeilla kun joskus jaksaa. Nyt sain homman hoidettua rootina, enkä kyllä jaksa säätää nyt.

Varmasti hyvä ohje, mutta ei taida päteä enää 11.2:ssa.
Ainakaan minulla ei ole minkäännäköistä virtualboxiin viittaavaa .rule -tiedostoa yhtään missään.

Poissa letkume

  • Jäsen
  • Viestejä: 521
Vs: Virtualbox
« Vastaus #124 : 22.02.2010 - klo:17:55 »
Käyttöoikeudet kai mättää.

Muistaakseni päivitys auttoi itsellä. Bugi?