Kirjoittaja Aihe: Kone TV:n HDMI-liitännässä - nVidian ajuri kiukuttelee?  (Luettu 1967 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa mikko1200

  • Jäsen
  • Viestejä: 274
Koin aiemmin ongelmia tekstin koon kanssa koneen ollessa kytkettynä televisioon VGA-liittimen kautta. Ostin DVI->HDMI adapterin ja HDMI-johdon joilla kytkin koneen telkkariin. Muuten hyvä, mutta työpöydällä on vaan kaksi väriä, oranssi ja valkoinen. Buutti kuva näkyy OK mutta nVidian ajurin käynnistyessä alkaa ongelma. Samalla ajurilla värit näkyi oikein kun käytössä oli VGA töpseli.
Kokeeksi poistin ajurin ja työpöytä näkyi kuten pitääkin. Asensin ajurin uudelleen ja taas pelkkää oranssia ja valkoista ja sekin epäselvästi. Mikä ihme voi mättää? Toinen kone on toisessa telkkarissa kiinni vastaavalla menetelmällä ilman ongelmia. Ongelmakoneessa 11.1 ja KDE 4.1
openSUSE Leap 15.2 64bit/KDE - Win 10 64bit -MacOS 10.13
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 - Intel Core i5 2500K - 16Gb RAM - GeForce 1050Ti - Asus Xonar D1

guest141

  • Vieras
Vs: Kone TV:n HDMI-liitännässä - nVidian ajuri kiukuttelee?
« Vastaus #1 : 17.05.2009 - klo:15:06 »
Onko ajuri Yast kautta asennettu ja mikä version on kyseessä?

Poissa mikko1200

  • Jäsen
  • Viestejä: 274
Vs: Kone TV:n HDMI-liitännässä - nVidian ajuri kiukuttelee?
« Vastaus #2 : 17.05.2009 - klo:17:04 »
Ajuri on nyt pois koneelta, mutta kyseessä oli yastilla asennettu x11-video-nvidia 96.43.11-1.1. Kortti on GeForce 2 MX400.
openSUSE Leap 15.2 64bit/KDE - Win 10 64bit -MacOS 10.13
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 - Intel Core i5 2500K - 16Gb RAM - GeForce 1050Ti - Asus Xonar D1